Rødvine til Nytårs Aften.
- Ulrik Laursen
- 27. dec. 2020
- 1 min læsning
Rødvine til nytårs aften:
Occellini Barbaresco 2017: dronningen af nebbiolo. Em smuk duft af kirsebær, tobak, læder og flint. Smagen er fuld af modne røde bær samt en skøn mineralitet og lidt mandel fra fadene. Denne vin skal have kød kød kød. Kalvekød, oksekød, rodfrugter, trøfler, rosemarin. Alt dette samarbejder med denne smukke vin. Skal på karaffel 3-5 timer før servering. 185kr flasken.
Chirlét Barolo 2015: her får du en fantastisk Barolo, som er fuld af en duft af blåbær, violer og mandel. Smagen er kraftig men stadig rund med en god balance mellem tanniner og frugt. Skal på karaffel 3-4 timer inden servering.
230kr flasken.
Umberto Brema Nizza Barbera 2016: her får du en vin som ikke er så rig på tanniner, som førnævnte Barolo og Barbaresco dvs at den ikke føles så tør i munden. Denne vin har masser af power af modne skovbær, tobak og vanille. Smagen er rund med en dejlig syre. Passer smukt til hovedretterne til nytår. Alt rødt kød kan den klare. Skal på karaffel 3-4 timer inden servering. 170kr flasken.
Ved interesse skriv på mail u.laursen@hotmail.com eller mobil 26646159.
Comments