top of page

Tel: 123-456-7890

Rødvine til Nytårs Aften.

  • Ulrik Laursen
  • 27. dec. 2020
  • 1 min læsning

Rødvine til nytårs aften:


Occellini Barbaresco 2017: dronningen af nebbiolo. Em smuk duft af kirsebær, tobak, læder og flint. Smagen er fuld af modne røde bær samt en skøn mineralitet og lidt mandel fra fadene. Denne vin skal have kød kød kød. Kalvekød, oksekød, rodfrugter, trøfler, rosemarin. Alt dette samarbejder med denne smukke vin. Skal på karaffel 3-5 timer før servering. 185kr flasken.


Chirlét Barolo 2015: her får du en fantastisk Barolo, som er fuld af en duft af blåbær, violer og mandel. Smagen er kraftig men stadig rund med en god balance mellem tanniner og frugt. Skal på karaffel 3-4 timer inden servering.

230kr flasken.


Umberto Brema Nizza Barbera 2016: her får du en vin som ikke er så rig på tanniner, som førnævnte Barolo og Barbaresco dvs at den ikke føles så tør i munden. Denne vin har masser af power af modne skovbær, tobak og vanille. Smagen er rund med en dejlig syre. Passer smukt til hovedretterne til nytår. Alt rødt kød kan den klare. Skal på karaffel 3-4 timer inden servering. 170kr flasken.


Ved interesse skriv på mail u.laursen@hotmail.com eller mobil 26646159.


 
 
 

Seneste blogindlæg

Se alle
Husk lækker smagning på Olivia.

Husk at Kristi Himmelfartsdag har jeg en lille smagning med to bobler fra Piemonte og en hvid og en rød fra Toscana. Den røde, som er ren...

 
 
 
Vine fra Gillardi smagning bestilt.

Så er vinene under behandling i Piemonte, og jeg regner med, at de sendes en gang slut næste uge dvs uge 13. Vi synes, at det var en stor...

 
 
 

Comments


Kontakt

Vinimportør Ulrik Laursen

Munkebjergvej 56

5000 Odense C

+45 26 64 61 59

u.laursen@hotmail.com

Copyright Laur Vine 2019

Nyheder i din mailbox

Tak for din indsendelse! Du modtager nu nyt fra Laur Vine direkte i din mailbox.

bottom of page