Nye vine på vej.
- Ulrik Laursen
- 26. jan. 2022
- 1 min læsning


Så er der to nyheder på vej til foråret, som jeg glæder mig til at dele med Jer: - Metodo Classico Alta Langha " Ancestrale " 2015 fra Borgo Moncalvo i Loazzolo, Piemonte. En klassisk mousserende vin lavet på Champagnemetoden. Lavet på ren Pinot Noir og lagret i ca. 5 år. Her får man dejlige friske bobler, som går perfekt til al fisk, koldt kød, lette pastaretter eller bare som hygge. Virkelig høj kvalitet for 170 kr. hvis man kan lide tørre bobler, som er dejligt frisk og frugtigt! - Pinot Nero " Apertura " 2016 fra Colombo i Bubbio, Piemonte. Jeg har længe gerne ville have en Pinot Nero mere i sortimentet. Denne er lidt mindre kraftig end den dejlige Bricco del Falco, som jeg har. Den er fyldt med friske røde bær, blide tanniner og frisk syre. I den lettere afdeling men kan bestem matche rødt kød samt vildt også. For ca. 145 kr. flasken er det et fantastisk glas. Hjemkomst er ca marts/april. Følg med enten på nyhedsbrev ( meld dig til på hjemmesiden laurvin.dk ) eller her på facebook. Husk at kælderen stadig er fyldt med dejlige vine så kig forbi OG OG OG; vine fra Gian Paolo Repetto er snart hjemme igen, så vi kan nyde den smukke hvide drue Timorasso og den fabelagtige Barbera Monleale i nye årgange. BONUS INFO; top Timorasso Orige kommer hjem til 170 kr samt magnum flasker af Quadro Timorasso. Følg med følg med!!! God aften.
Comments