top of page

Tel: 123-456-7890

Spændende vine ankommer januar.

  • Ulrik Laursen
  • 9. jan. 2020
  • 2 min læsning

Jeg skrev om ankomst af bobler til januar forleden, men det er ikke det eneste, der kommer hjem. Af nye spændende vine ankommer der:

- Nizza Barbera fra Paolo Avezza i Canelli ( en af de lettere Nizza'er men bestemt ikke mindre smagfuld og rund. Lidt mere elegant )

- Brentura fra Erede Chiappone i Nizza Monferrato ( interessant stållagret Barbera i 15 mdr. Det gør den utrolig fyldig og rund af en stållagret vin )

- Ru Nizza Barbera fra Erede Chiappone ( han frigiver først sine Nizza'er 6-7 år gamle. Det gør, at I kan smage, hvad alder gør ved Barbera )

- Barolo fra Simone Scaletta ( let tilgængelig Barolo fra det bastande område i Montforte d'Alba. Lad Jer ikke snyde af det. Det kan sagtens lagre i mange år og opnå nye højder )

- Langhe Nebbiolo fra Simone Scaletta ( er man fan af Nebbiolo, men ikke har plads i kælderen til at lagre eller lyst til vente på Barolo'en bliver mere rund, så er det Langhe Nebbiolo, der skal købes. En elegant udgave, som dog også kan lagre i mange år uden at blive dårligere )

- La Dottoressa fra F.fllibianco i Nizza Monferrato ( Barbera Superiore. Lidt fadlagring, som bestemt gør vinen egnet til kød. Den er ikke så kraftig men mere elegant ) LIGGER IKKE PÅ HJEMMESIDEN ENDNU!!

- Carpe Diem Nizza fra F.fllibianco ( nok den lettest tilgængelige Nizza. Den kan dog sagtens lagre og blive utrolig rund. En klar favorit for kvindelige gæster i mit hus inkl konen ) LIGGER IKKE PÅ HJEMMESIDEN ENDNU!!

- Sauvignon Blanc fra La Isolabella Della Croce i Loazzolo ( Lavet på Vinoxigen metoden ( laver blog om det senere ), som gør at ikke megen ilt tilføres under produktion og lagring, hvilket gør den super fyldig og frisk )

- Bricco del Falco Pinot Nero fra La isolabella Della Croce ( også lavet på vinoxigen metoden. Klart en af de bedste Pinot Nero i Piemonte. Det er husets hjertebarn, og det lykkedes dem endeligt at få tre røde glas i Gambero Rosso for deres 2015 udgave. Det er selvfølgelig den, som jeg får hjem )

- Superlordo fra La Isolabella Della Croce ( Piemonte svar på en super toscaner. En blanding af Merlot, Pinot, Barbera og Cabernet Sauvignon. En fantastisk fyldig vin, som efter 8-10 års lagring virkelig forkæler den ventende køber )

- Monte del Mare Barbera fra La Giribaldina i Calamandrana ( dejlig blød stållagret Barbera )

- Sarmassa Barbera Superiore fra La Giribaldina ( fadlagret fantastisk vin, der spreder sig ud over alt fra ingen mad til røde bøffer )

- Cala Delle Mandrie Nizza fra La Giribaldina ( Toppen af poppen indenfor Barbera. Fantastisk lagringspotentiale. Mørk frugt med power )

Slut februar/start marts får jeg yderligere masser af hvide vine hjem til foråret. De kommer alle sammen fra L'Armangia i Canelli. Mere info følge. God dag.













 
 
 

Seneste blogindlæg

Se alle
Husk lækker smagning på Olivia.

Husk at Kristi Himmelfartsdag har jeg en lille smagning med to bobler fra Piemonte og en hvid og en rød fra Toscana. Den røde, som er ren...

 
 
 

Kommentarer


Kontakt

Vinimportør Ulrik Laursen

Munkebjergvej 56

5000 Odense C

+45 26 64 61 59

u.laursen@hotmail.com

Bestilling

Ved bestilling af vine skal man kontakte mig på mail:
 u.laursen@hotmail.com eller mobil: 26 64 61 59.
Vine kan afhentes på min adresse, da jeg ikke sender vine.

Nyheder i din mailbox

Tak for din indsendelse! Du modtager nu nyt fra Laur Vine direkte i din mailbox.

Copyright Laur Vine 2019

bottom of page